Всеукраїнська профспілка юристів

Чоловік з ножем у дніпровському гуртожиткові: чи загрожує щось студентам?

Чоловік з ножем у дніпровському гуртожиткові: чи загрожує щось студентам?
8712 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили, що в Дніпрі в студентському гуртожиткові трапилась неочікувана подія. Чоловік із ножем увірвався до помешкання, відшукав десь ножа та почав пересуватись коридорами. Потім увірвався до кімнати дівчини та почав вимагати з неї гроші.

Постраждалій наразі 20 років. Вона розповіла, що на момент цієї події вона мала перебувати зі своїм хлопцем. Вони сиділи вдвох в кімнаті, і коли хлопець вийшов зловмисник схопив дівчину, зв’язав скотчем та почав погрожувати. Взявши знов до рук ножа, зловмисник вирішив забрати всі гроші, які були у студентки. Проте дівчині дуже пощастило, її коханий вчасно повернувся, тож з її життям та здоров’ям все в порядку.

Хлопець розпочав битись зі злочинцем. В результаті чого той впустив ніж. Перелякавшись, чоловік в масці втік з місця скоєння злочину. Де він наразі перебуває, поліції невідомо. Адже одразу після виклику вони приїхали на місце події з кінологами, але виявилось надто пізно.

Собаки змогли прослідкувати за ним до перехрестя вулиці Чернишевського і проспекту Гагаріна. Проте далі слід вони втратили. Тож поліція звертається до всіх мешканців Дніпра із проханням повідомити будь-яку інформацію стосовно місця перебування злочинця.


Прикмети: зріст близько 180 сантиметрів, на вигляд близько 30 років, міцна статура, чорне волосся, куртка сіро-синього кольору, темно-сині спортивні штани, на обличчі є подряпина.

Якщо у Вас є будь-яка інформація про місце знаходження підозрюваного, прохання повідомити про це за номером "102".

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео