Всеукраїнська профспілка юристів

Дитина впала під лід: як рятувальники шукали дитину, якої вже давно не було в озері?

Дитина впала під лід: як рятувальники шукали дитину, якої вже давно не було в озері?
8910 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Служба рятування прокоментувала ситуацію, яка сталася 9 лютого. В поліцію зателефонувала жінка для того, щоб повідомити про хлопчика, який впав під лід. За словами жінки, біля вулиці Шолохової в озері провалилась під лід дитина. На вигляд їй було не більше 14 років. Коли в поліції почули про це, вони одразу перенаправили дзвінок до рятувальної служби. На місце події прибули рятувальники. Водолази перевірили периметер, проте нічого там не знайшли. Тож через певний час пошуки вирішили припинити.

За попередніми даними, навпроти школи № 134 дитина, на вигляд якій було близько 14 років, провалилась під лід і просила про допомогу. Жінка, яка рухалась впродовж озера помітила це та попросила перехожого допомогти. Коли вона повернулась, ані чоловіка, ані дитини не було. Тож вона вирішила викликати поліцію. Після того, як водолази перевірили озеро виявилось, що там нікого немає, тож пошуки вирішили припинити.

В соціальних мережах навколо цієї події розгорнулась ціла низка суперечок, адже дехто розповідав страхіття про те, що хлопець захлинувся та й досі перебуває глибоко під водою. Хтось писав про те, що він на смерть замерз. А от чутки про те, що з ним все гаразд багато кому прийшлись не до смаку. Проте саме вони є правдивими. Як повідомили соціальні служби, дитина в повному прядку. Чому в школі не помітили того, що дитина в озері, невідомо. Проте насправді хлопчик провалився під лід на краю озера, тож рятувати його було трохи легше. Води там було по пояс. Тож без сторонньої допомоги він виліз та пішов додому.

Зараз із ним все в порядку. З батьками потерпілого було проведено спеціальну бесіду, тож тепер із хлопцем все в порядку. А рятівники просять дорослих нагадати дітям про правила поводження із водоймами!


© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео