Всеукраїнська профспілка юристів

93 роки сьогодні виповнилось відомій актрисі з Дніпра! Вітаємо талант!

93 роки сьогодні виповнилось відомій актрисі з Дніпра! Вітаємо талант!
63326 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 22 січня, святкує свій День народження відома дніпровська актриса. Жінка все життя присвятила творчості. Вона виступала Дніпровському театрі драми й комедії, отримала звання Народної артистки України та почесного громадянина Дніпра. Людмила Вершиніна – це не просто жінка з великої літери, це легенда, яку ми пронесемо через століття.

Її творчий шлях почався ще 70 років тому, а триває й досі. Вона грала в понад 200 театральних виставах. Про неї в Дніпрі знають навіть ті, хто не в захваті від театральної гри. Проте хоча б один раз побачивши, як грає Людмила, забути це вже буде неможливо. Вона не просто розуміє кожного свого героя, вона живе його життям на сцені.

На жаль, зараз вона перебуває у лікарні, проте лікарі запевняють, що турбуватись не варто. Ми ще зможемо побачити багато її виступів, які вразять кожного. Як на сцені, так і в житті, вона пречудова людина. Тож лікарям так само радісно, як і самій іменинниці.

Сергій Риженко на своїй сторінці в Фейсбуці зазначив: “Мекка нашої культури, Людмила Вершиніна – діамант. У свої 93 сповнена оптимізму. Її чекають ролі”. А ми з нетерпінням чекаємо її наступних виступів.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео