Всеукраїнська профспілка юристів

Чоловік у власному будинку вистрілив собі в голову!

Чоловік у власному будинку вистрілив собі в голову!
173803 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 січня 2021 року чоловік разом зі своєю співмешканкою вирішили випити, проте фразою “мені завтра на роботу”, все не завершилось. 34-річний чоловік і 28-річна жінка почали сильно сперечатись. Все почалось із маленького непорозуміння, яке у людей, які були напідпитку, якимось чином виросло до розміру катастрофічної проблеми.

Тож спочатку сусіди, які мешкають поряд з його домом на вулиці Дитинства, почули сильні сварки, а згодом пролунав постріл. Чоловік і жінка сильно кричали, після чого за словами самої жінки, він просто взяв револьвер, який лежав неподалік та вистрілив собі у скроню. Жінка одразу викликала медичну службу.

Лікарі приїхали, швидко забрали постраждалого, і наразі він у важкому стані перебуває на операційному столі. Чи житиме чоловік, лікарі навіть не беруться прогнозувати. Куля потрапила просто до мозку. Тож чим все закінчиться, ніхто не знає. Слідчі намагаються з’ясувати всі обставини подій, а лікарі звертаються до кожного та нагадують, що себе необхідно контролювати. Алкоголь сильно діє на мозок, тож намагайтесь вживати менше, якщо ви не контролюєте себе нетверезим.

А ми нагадуємо, що нещодавно в Дніпрі пара вбила літню жінку. Двоє закоханих пили, коли мати дівчини повернулась додому. Вони посварились, через що пара зарізала жінку. Тож будьте обережними та намагайтесь берегти себе та рідних!

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео