Всеукраїнська профспілка юристів

Поліціянти затримали матір дитини, яка вбила немовля через те, що воно плакало

Поліціянти затримали матір дитини, яка вбила немовля через те, що воно плакало
127303 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліціянти розповіли, що затримали жінку 23 років за підозрою у вбивстві власної дитини. За словами самої матері, вона це зробила через те, що дитина багато плакала. Маленькому було всього 4 місяці, тож кричати він міг через будь-що. А мати сильно розізлилась та в припадку агресії вбила дитину. Невже люди починають перетворюватися на звірів та керуватись лише природними інстинктами, а все інше для нас стало лише сторінкою з минулого.

16 січня до відділку поліції зателефонував лікар та повідомив про смерть дитини, якій на той момент було лише 4 місяці. Згідно з даними судово-медичної експертизи, малечу вбили. Дитина померла через штучно створену асфіксію. У її смерті звинуватили матір, яка сама одразу ж й призналась у скоєному. Вона розповіла, що дитина сильно кричала, це їй не сподобалось, тож коли вгамувати її не вдалось, жінка схопила пасок та придушила свою кровинку.

Правоохоронці вже знайшли знаряддя вбивства. Тепер жінці обирають міру покарання. Справу заведено за статтею навмисне вбивство. На жінку чекає позбавлення волі. Проте що саме обере для неї суд, слідчі поки сказати не можуть. А ми нагадуємо, що нещодавно в Дніпрі подружня родина сильно напилася та донька зі своїм чоловіком вбили матір. Тож будьте обережними та не завдавайте болю тим, хто для вас є всім. Схаменутись може бути пізно. Адже з того світу людину ви вже не повернете.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео