Всеукраїнська профспілка юристів

Найочікуваніший спортивний коментар тижня: чи залишить Коваленко “Шахтар”?

Найочікуваніший спортивний коментар тижня: чи залишить Коваленко “Шахтар”?
80900 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже тиждень всі ЗМІ тільки й пишуть про одного з найкращих українських півзахисників. Адже хтось розповсюдив новину про те, що він начебто збирається перейти до “Атланти”. Довгий час ця новина залишилась ніяк не прокоментованою, тож зрозуміти, звідки вона з’явилась, і чи правдива вона була – неможливо. Але сьогодні сам Коваленко прокоментував ці чутки.

Він розповів, що поки він не вів жодних переговорів ні з “Шахтарем”, ні з “Атлантою”. Тож наразі будь-які чутки це не більше, ніж вигадка. Гравець наразі грає за українську збірну і не збирається до літа щось змінювати. В його плани, як і в плани кожного з команди входить лише гарні тренування та перемоги. Наразі найважливішим для них є дійти до фіналу Ліги Європи, а потім вже й стати її переможцями. А потім вже й Євро незабаром. Тож напередодні таких важливих змагань гравець і не думав про зміну команди. Тому з повною впевненістю ми можемо сказати, що наразі всі наші найкращі гравці залишаться у складі, каже тренер гірників.

Аби поширити чутки хтось навіть намагався посилатися на Малиновського і його роль у цій події. Проте це також поки лише чутки. А ми продовжуємо спостерігати за гравцями. І вже завтра вранці гірники розпочинають свої збори. Попереду на них чекає три важких матчі, проте тренер сподівається, що завдяки цьому вони досягнуть високих результатів. Адже минулі два матчі завершились для них не так добре, як очікувалось. Проте це не сильно вплинуло на загальний результат, і якщо гірники стануть трохи завзятішими та виграють тренувальні матчі це дасть сильний поштовх до майбутніх перемог, вважає їхній тренер.

А ми чекаємо на результати оскарження рішення стосовно скасованого матчу збірної України та Швейцарії, який на думку нашої Федерації футболу таки має відбутися!

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео