Всеукраїнська профспілка юристів

Як покарали вбивцю, який порізав тіло жертви на шматки та спалив?

Як покарали вбивцю, який порізав тіло жертви на шматки та спалив?
160131 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 січня все Дніпро зітхнуло із полегшенням, адже завершилась чергова справа про вбивство людини. Ще у 2017 році сталася ця страшна трагедія. Двоє чоловіків пили разом, потім щось не поділили та власник будівлі схопив рушницю і тричі вистрілив у товариша. Поранення виявились несумісними із життям, через що чоловік помер просто на місці. Звинувачений не гаючи часу, пошматував тіло померлого, переніс його на сусідське подвір’я та спалив. Проте труп таки знайшли й відкрили кримінальне провадження проти вбивці.

Сьогодні пресслужба суду Дніпра розповіла, який вирок винесли чоловіку. “Вироком Ленінського районного суду м. Дніпропетровська 46-річного громадянина визнано винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство)”. Найближчі 12 років чоловіку доведеться провести в тюрмі, обмірковуючи скоєний злочин. Проте він так і не признав частину своєї провини, тож вважає себе лише частково винним у тому, що сталось вже майже чотири роки тому. Проте Дніпровська прокуратура переконана у винуватості чоловіка, тож вважає, що жодним оскарженням таке рішення підлягати не може. Тим паче, що справу розглядали не один раз та слідчі з’ясували всі обставини подій того страшного дня.

А ми нагадуємо, що й досі триває слідство у справі чоловіка, якого вбили підірвавши у роті петарди. Раніше поліція не хотіла відкривати справу стосовно того, що сталося, проте коли рідні почали звертатись до преси, кримінальне провадження було відкрите. А тепер рідні переконані, що поліція спеціально гальмує розслідування. Адже протягом певного часу хлопцю хтось сильно погрожував. Тож якщо ви стали свідком цієї події рідні просять вас повідомити їм про це особисто. Адже родина втратила рідного хлопця, який завжди був поруч і тепер не можуть ні від кого дізнатись, що трапилось того страшного дня. Вони хочуть, аби винних було покарано.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео