Всеукраїнська профспілка юристів

Невже в Українській збірній з’явився новий гравець?

Невже в Українській збірній з’явився новий гравець?
147761 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно Сергій Булеца розповів про те, як він провів свою останню гру та про те, що минулого року його запросили до Збірної України. Таке запрошення стало досить несподіваним для гравця. Проте й порадувало його дуже сильно. Він довго не вірив в те, що це стало правдою, поки новина не з’явилась на офіційній сторінці УАФ. В нього навіть був шанс зіграти зі збірною Швейцарії, проте матч скасували через пандемію. Тож гравець жалкує про те, що йому так і не вдалось показати себе.

Зустріч із тренером Національної збірної України з футболу надихнула футболіста на нові звершення. Андрій Шевченко розповів, як саме варто тренуватись, аби мати змогу перемогти закордонну збірну. Проте матч так і не стався.

“Дніпро-1” вже розпочало проводити свої зимові збори. За словами Сергія – це стало майже неймовірною можливістю потренуватися як з командою, так і самостійно. Тож він викладається на всі 100% під час кожного тренування, аби цього року показати результат. Адже на думку гравця “Дніпро-1” знаходиться не на своїй позицій і може показати кращі результати. Проте минулого року все склалося не так прекрасно, як вони сподівались. Тож цього року є всі шанси змінити це.

На думку гравця повністю зігралась команда лише у фіналі змагань, проте виявилось вже запізно, було багато поразок. Але дисципліна та бажання перемагати зробили ці зимові збори дуже продуктивними, тож цього року ми очікуємо нових результатів. А от як складатиметься доля Сергія поки невідомо, адже його контракт зі збірною “Дніпро-1” добігає кінця, і через пів року він буде вільним. Проте його вже запросили до себе “Динамо”. Та гравець поки не дав жодних коментарів стосовно того, що планує робити. А поки він тренується, вся країна сподівається, що наступного року ми побачимо його вже у складі Збірної України з футболу. А Збірній бажаємо лише перемог у наступних матчах.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео