Всеукраїнська профспілка юристів

Чому на думку гравця “Детройт Пістонс” ми програли останній матч?

Чому на думку гравця “Детройт Пістонс” ми програли останній матч?
127030 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні один із найкращих баскетболістів України розповів, як проходив їхній останній матч з “Мілуокі Бакс” і чому вони програли. Адже починалось все більш-менш не погано. Проте ми таки втратили дуже багато балів під час забивання двоочкових та останнього тайму гри.

Святослав Михайлюк – зірка українського баскетболу, гравець команди “Детройт Пістонс” показав не найкращий результат під час останнього матчу. За словами самого спортсмена, він намагався грати якомога краще, проте встиг заробити всього 18 очків. Він розповів про те, що завжди готовий до гри на периметрі, куди його зазвичай і виводять. На його думку, він є одним зі спортсменів, які вміють швидко приймати рішення під час гри та приводити їх в дію. Він завжди націлений на перемогу, тож, якщо сам не може поцілити та набрати очки, його першочерговою задачею стає правильна передача м’яча суперникам. Він дуже радий, коли йому дають змогу грати. Проте інколи суперники вибудовують міцний захист, через що провести м’яч стає майже неможливо.

На думку спортсмена, цього разу вони програли через те, що суперники мали свою особливу манеру гри, яку їм було важко переграти. Хоча команда і намагалась обмежити суперників в аспекті їхньої гри, та це не завжди вдало виходило. Найбільшої поразки вони зазнали через двоочкові, які програли з рахунком 22/50. Під час гри, вони теж припустилися певних помилок. І найбільша з них полягає в тому, що гравці дозволили супернику забрати перевагу на полі та ті задиктували їм власні правила гри. Проте той, хто не програє, той нічому не вчиться. Бо сильнішими ми стаємо не тоді, коли виграємо, а тоді, коли робимо висновки зі своїх поразок. Тож Михайлюк не засмучується, а продовжує тренуватись разом із командою, аби наступного разу прийти за перемогою.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео