Всеукраїнська профспілка юристів

“Пам’ять житиме в віках” українське кіно зробило вічною перемогу українських військових на Донбасі!

“Пам’ять житиме в віках” українське кіно зробило вічною перемогу українських військових на Донбасі!
93798 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що тепер про перемогу 93-ої ОМБр “Холодний Яр” дізнаються люди всього світу. Важливим внеском буде те, що фільм наших режисерів переклали на англійську, французьку та німецьку мови.

Нещодавно наші режисери відзняли прекрасний фільм про бригаду “Холодний Яр”. В ньому повністю відбились всі події, які відбувались у ті часи. В ньому зображено те, як мужньо наші воїни намагалися припинити агресію російських окупантів.

Переможний шлях бойової бригади “Холодний яр” помістили у дві частини військово-документального фільму, який наразі продубльовано на три мови світу. Тож тепер не лише ми з вами будемо пам’ятати про те, що довелось подолати нашим землякам.

Так подолати російську агресію було важко, і тим, хто там був, понад усе хочеться забути про те, що вони пережили. Але той, хто забуває своє минуле, не має права на майбутнє. Тож ми разом з усі світом будемо берегти пам’ять про тих, хто береже наш спокій.

“Пам’ять про перемогу Героїв 93 бригади “Холодний Яр” житиме у віках!” А ми з вами будемо берегти їхній спокій, як вони бережуть наше життя. Вітаємо всіх режисерів із такою знаковою подією.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео