Всеукраїнська профспілка юристів

Ще одна перемога за дніпропетровськими радіозв’язківцями! Вітаємо наших майбутніх геніїв!

Ще одна перемога за дніпропетровськими радіозв’язківцями! Вітаємо наших майбутніх геніїв!
87940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший рік радіозв’язківці Дніпра показують високі результати. Хлопці займаються попри все. Хурделиця — байдуже, хвороби, та їм море по коліна. Тож і цього року, ані карантин, ані жорсткі обмеження не стали на заваді у юних талантів. Тож вони цілий рік тренувались і тепер відзначають перемоги!

Вихованці Миколи Голуба та Андрія Панічика жодного разу не пропустили тренувань, навіть цього року. Адже, на їх думку, головний секрет успіху — постійні тренування. Якщо кожного дня ставати кращими, хоча б на один крок, то через рік вони стануть на 365 кроків ближче до мрії.

У 2020 році вони завоювали вже багато медалей. Микола Коробка та Ілля Рабольт отримали золото у відкритих заочних змаганнях з радіозв’язку на КХ до Дня Збройних Сил України. Микола Коробка та Арсеній Скворцов разом взяли срібло на Ukrainian DX Contest 2020 Results та разом з Іллею Рабольтом взяли срібло в «Осінньому міні-тесті ЮТ». І це лише троє вихованців, які представляли Україну на конкурсах.

Але без призів не залишились й Іван Кучеренко, Арсенія Скворцова та Катерина Могелевець. У запеклій боротьбі вони змогли отримати друге місце в змаганнях, які мають назву “На Покрову”. А ще отримали друге місце у відкритих змаганнях, що відбулись у Чернігівській області, під назвою «Юр’єва Божниця» та бронзу у відкритих змаганнях Херсонської області з радіозв’язку на коротких хвилях.

Ці перемоги відзначили все Дніпро, тож у нас просто немає іншого варіанту окрім як пишатись та всіма можливими способами підтримувати наших чемпіонів. Ми переконані, що наступного року вони покажуть ще кращі результати, ніж цього року. Вони зустріли Новий рік із новими перемогами та новими цілями, яких обов’язково зможуть досягти. Адже не буває такого, аби старання не відзначались долею.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео