Всеукраїнська профспілка юристів

Дива навколо нас: Діди Морози на велосипедах радували малечу у Кривому Розі

Дива навколо нас: Діди Морози на велосипедах радували малечу у Кривому Розі
106149 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Кривому Розі пройшов восьмий поспіль пробіг Дідів Морозів. Для того, аби подарувати усмішки малечі вони проїхали близько тридцяти кілометрів. 50 велосипедистів подарували дітям подарунки та солодощі просто на вулиці. Тож тепер малеча вірить в те, що дива поруч, варто лише повернути голову.

Цього року вони проїхались по трьох містах: Покровське, Саксаганське та Металургійне. Подолавши тридцять кілометрів, принісши радість дітям та поспілкувавшись з однодумцями вони отримали справжнє задоволення від своєї подорожі. Якщо казка не створюється сама собою, вони створюватимуть її самостійно.

На жаль, цього року через пандемію вони не їздили до дитячих будинків, бо піклувались про здоров’я дітей. Та це не зупинило їхніх добрих намірів. Вони зупинялись просто посеред міста та дарували дітям маленькі подаруночки.

Надихнувшись усмішками дітей, вони вже склали план на наступний рік. І аби порадувати більшу кількість дітей та прокачати свої навички, велосипедисти проїдуть через цілих сім міст наступного року. Тож бажаємо їм успіху та здійснення планів. Та сподіваємось, що жодна пандемія не зможе завадити їм нести добро у світ. Адже інколи, світу потрібні саме такі герої. Без плащів та масок, а просто із добрими серцями та бажанням робити інших щасливими.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео