Всеукраїнська профспілка юристів

АРТпроєкт #ЗНАЙ_НАШИХ: студія естрадної пісні «Gloria»

АРТпроєкт #ЗНАЙ_НАШИХ: студія естрадної пісні «Gloria»
187446 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка кожен факультет – майстерня наукового поступу та особистісного розвитку студентства. Усі факультети мають цікаві творчі осередки, покликані вдосконалювати таланти та здібності юних короленківців. У 2014 році за ініціативи декана природничого факультету професора Марини Гриньової з метою залучення талановитої студентської молоді до вокального мистецтва була створена студія естрадної пісні «Gloria».

Очолила колектив Людмила Супрунова – здібний спеціаліст і організатор, музикант і талановита співачка, лауреат і переможниця більше 60-ти міжнародних, всеукраїнських, обласних вокальних конкурсів: Гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу пісні і танцю «Різдво у Татрах» (Словаччина), лауреат І премії Міжнародного фестивалю-конкурсу народного та сучасного мистецтва «Lago di Garda» (Італія), переможниця конкурсу «Молодь року» у номінації «Молодіжне відкриття», магістр «Музичного мистецтва».




Основне завдання студії «Gloria» – розвивати аматорську творчість, виховувати у молоді повагу та любов до кращих пісенних традицій українського народу, плекати духовні якості та почуття прекрасного.

До колективу «Gloria» творчий шлях привів студентів, які мають від природи вокальні здібності та бажання співати. Навчаючись мистецтву співу, вихованці опановують техніку та художньо-виразні засоби виконання музичних творів, оволодівають системою вокальних навичок та вмінь, розвивають музичний слух, почуття ритму.

«Gloria» – молодий перспективний колектив із великим творчим потенціалом, який працює у стилі pop та pop-folk. Дівчата-учасниці мають гарний рівень виконавської майстерності та музичність, розмаїття голосів та емоційність, душевну відкритість та сценічну культуру.




До репертуару входять відомі твори українських композиторів і поетів, сучасні обробки народних пісень, виконання яких перетворюється в маленьке театралізоване дійство.

Студія естрадної пісні «Gloria» – переможці обласного міжвузівського мистецького фестивалю-конкурсу «Студентська весна» (2015, 2016, 2017, 2019 рр.), окраса факультетських та університетських наукових конференцій, культурно-мистецьких та профорієнтаційних заходів, учасники обласних та міських урочистостей (свято «Пісні Бузкового гаю», День Європи в Україні, День сільського господарства, «Волонтер року»).

Колектив «Gloria» дарує глядачам радість спілкування з прекрасною, задушевною і дзвінкою, ніжною і зворушливою, жартівливою українською піснею.

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео