Всеукраїнська профспілка юристів

Замість повістки – самогубство з матір’ю: Події Дніпра

Замість повістки – самогубство з матір’ю: Події Дніпра
102879 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 грудня 2020 року і місті Дніпро поліція знайшла два тіла, які скоїли самогубство.

Інцидент стався на Дніпрельстановській вулиці в одному з приватних будинків, в якому проживали мати з сином.

За попередньою інформацією, в цей день чоловік мав з’явитися до місцевого відділення за повісткою, але працівники та відповідні служби заявили, що чоловік не прийшов, тому вони завітали до будинку, де проживала особа.

Поліція за наданим місцем проживання чоловіка направилась до будинку та побачили, що вхідні двері були незамкнені та повністю відкриті.

Коли один зі службовців зайшов до будинку та поверхнево обшукав кімнати, знайшов на кухні два повішених тіла, які за власним бажанням закінчили життя самогубством. Кріпленням виявилась газова металева труба, за яку зачепили мотузку.

Чоловікові на той момент було тридцять вісім років, матері – сімдесят п’ять.

Самогубство – не вихід! Якщо ви маєте проблеми в житті або нервові розлади, звернуться до сімейного лікаря та психотерапевта, який назначить вам відповідне лікування.

Тіла зняли та відправили на лабораторні та медичні дослідження для встановлення деталей та подальшого розслідування справи.

Також нагадуємо, що нещодавно в Дніпропетровській області 20-річний хлопець вбив свого сусіда. Близько четвертої ранку молодик прийшов до чоловіка та спровокував конфлікт. Під час бійки хлопець взяв спочатку сокиру та побав буквально рубати потерпілого, після цього він змінив зброю на ніж, остаточно зарізавши чоловіка. В ході було нанесено близько тридцяти ударів двома предметами вбивства. Кримінальна справа відкрита за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України, парубку загрожує до 15 років позбавлення свободи та волі.

За новинами Дніпропетровської області слідкуйте на сайті, будьте проінформованими та бережіть своє здоров’я!!!

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео