Всеукраїнська профспілка юристів

Новорічна казка поряд. Музей історії Кам'янського презентує неймовірну виставу про новорічну ялинку

Новорічна казка поряд. Музей історії Кам'янського презентує неймовірну виставу про новорічну ялинку
186108 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже землю притрусило снігом. Серця наповнились зимовою прохолодою та красою, і кожен чекає, коли Дід Мороз на оленях привезе для нас подарунки. Проте зима прекрасна не лише кількістю свят, а й атмосферою, яка нас оточує. Так, білий колір, пісні, ялинка роблять нас трохи ближчими один до одного. Адже всі стають не просто робітниками, батьками, друзями, а ми долучаємось до чогось набагато більшого за нас самих.

Музей історії Каменського вирішив цього року допомогти нам стати чимось більшим, ніж просто людьми, що живуть поруч. Він запрошує нас до себе, аби ми поринули у казку минулого.

Ви зможете познайомитись з історією виникнення та розвитку головного християнського свята, присвяченого народженню у плоті Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. А також – з багатими різдвяними традиціями українців, такими як колядування та щедрування, вертепне дійство, виготовлення солом'яних оберегів – дідухів. Та дізнаєтесь, чому присутність 12 страв при сервіруванні особливим чином святкового столу стала невід’ємною частиною свята.

Ви побачите неймовірну презентацію тематичних експозицій, які створені з любов’ю та турботою. До них входять витвори мистецтва, листівки, культові атрибути, предмети побуту, які так чи інакше стосуються тематики Нового року та Різдва. На дітей чекатимуть різні квести, конкурси, загадки. Веселощі, які приносить нам зима. А дорослі зможуть поринути у світ культури нашого народу.

Тож досить сидіти вдома. Збирайтесь, одягайте маски та прямуйте до музею історії. Хто знає, можливо саме там на вас чекає щось неймовірне. Така історія, як ми кожного року бачимо в кіно. Новий рік – найкращий час для того, аби знаходити дива та вражати інших своєю обізнаністю та непередбачуваністю.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео