Всеукраїнська профспілка юристів

Хто такий Філатов? Життя та скандали мера Дніпра

Хто такий Філатов? Життя та скандали мера Дніпра
176810 ПЕРЕГЛЯДІВ

За даними екзит-пола, Борис Філатов впевнено обіграв свого опонента на виборах міської голови та забезпечив собі ще 5 років плідної праці на цій посаді.
Головним опонентом на виборах став Загід Красов, який хоч і набрав в другому турі лише 18,25% , але достойно тримався та стояв на своєму.
Борис на останні вибори йшов від новообраної партії «Пропозиція», метою якої було ефективна система міського самоуправління та нормальний зворотній зв’язок між центральною та міською владою.
Про що коротко ми можемо розповісти:
• Борису 48 років, з сім’ї педагогів.
• Філатов акцентує увагу на російському корінні, адже він « росіянин до останньої клітинки тіла».
• Отримав освіту по двом спеціальностям: «Історія та суспільствознавство» та «Правознавство»
• За 2005 рік дохід Філатова дозволив йому ввійти в список офіційних доларових міліонерів
• Був автором «Губернських хронік» на 9 каналі
• За розголошення таємниць та викриття окремих людей Борис покинув 9 канал, що міг означати вихід із групи «Приват», головним учасником якого був Ігор Коломойський
Команда Філатова, як і сам мер, неодноразово ставали учасниками скандалів. Наприклад, в 2017 році відбулася бійка за участю глави міста, його заступника (Михайла Лисенка) і представника одного з об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (Сергія Варфоломія).
У 2020 році у Бориса Філатова виник конфлікт з нардепом з оточення олігарха Коломойського Олександром Дубинським, який опублікував скріншоти тексту стoсовно відстрілу твaрин в Дніпрі. Зaмість заперечення інформації та виправдання, Філатов відповів Дубинському в нецензурній лексиці тa пригрозив фізичнoю розправою. Чим дав привід Дубинському припустити, що ці загрози є наслідком зловживання алкоголем.

Теги: мер дніпра,Борис Філатов

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео