Всеукраїнська профспілка юристів

Хвороба не щадить нікого

Хвороба не щадить нікого
50374 ПЕРЕГЛЯДІВ

На 63 році життя від ускладнень коронавірусу пішов з життя колишній мер Павлограда Іван Сергійович Метелиця .
Сьогоднішній мер Вершина Анатолій Олексійович, депутати міської ради, виконавчий комітет висловили рідним, близьким і всім, хто знав Івана Сергійовича щире співчуття. Про це повідомляється у Павлоградській міській раді.
З початком хвороби, Метелиця лікувався у Павлоградській лікарні, та після важкого перебігу хвороби його доправили до обласної лікарні імені Мечникова міста Дніпра.
Перебуваючи у штучній комі, лікарі тривалий час робили все можливе для порятунку життя хворого, та незважаючи на усі зусилля медиків, хвороба була сильнішою і 31 жовтня 2020 серце Івана Сергійовича перестало битися.
Коротка біографія
Іван Метелиця народився 24 вересня 1957 року у місті Павлоград. Закінчивши школу, втупив до Дніпропетровського металургійного інституту. Після закінчення працював на Дніпропетровському заводі засобів механізації.
Тривалий час працював на керівних посадах. У 1990 році був обраний заступником міського голови Павлограду. З 1994 по 2006 і з 2010 по 2015 люди, виявляючи довіру, обрали його міським головою. Жителі Павлограду пам’ятають Івана Сергійовича, як чуйну, добру, завжди готову прийти на допомогу людину.


© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео