Всеукраїнська профспілка юристів

З початку пандемії на Дніпропетровщині складено майже 5,5 тисяч протоколів за порушення карантину

З початку пандемії на Дніпропетровщині складено майже 5,5 тисяч протоколів за порушення карантину
63430 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найчастіше штрафували продавців харчових продуктів та водіїв громадського транспорту. Дотримання протиепідемічних норм у закладах харчування перевіряють спеціальні мобільні групи. Про це повідомляють в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської облдержадміністрації.

5442 адмінпротоколи склали з початку карантину правоохоронці й співробітники Держпродспоживслужби на Дніпропетровщині. Серед «найпопулярніших» порушень відсутність захисних масок у громадських місцях, недотримання санітарних норм на ринках, надання різних послуг без засобів індивідуального захисту.

«З початку дії карантину відносно водіїв громадського транспорту склали 226 адмінпротоколів, продавців харчових продуктів — 1325, працівників ринку — 41, директорів і адміністраторів кафе, ресторанів, фітнес-клубів, перукарень, салонів краси — 128», — повідомляють в управлінні.

Протиепідемічні заходи в закладах громадського харчування перевіряють спеціальні мобільні групи. За останні два тижні під час перевірки 80 закладів складено 11 адмінпротоколів — у Дніпрі, Павлограді, Новомосковську, Кам`янському.


Теги: Дніпропетровщина,порушення карантину,протоколи,Держпродспоживслужба

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео