Всеукраїнська профспілка юристів

У Томаківці затримали злочинця, який під час пограбування будинку пенсіонерів вбив господаря

У Томаківці затримали злочинця, який під час пограбування будинку пенсіонерів вбив господаря
42843 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час бійки, коли 76-річний чоловік намагався захистити своє майно, злодій штовхнув його, внаслідок чого пенсіонер впав та помер. Правоохоронці всю ніч прочісували територію селища та вже на ранок знайшли підозрюваного, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

До будинку літньої пари в селищі Томаківка 33-річний мешканець Марганця вдерся в ніч на 2 листопада. Швидко знайшов гроші, але втекти непомітним не зміг. Господарі, які прокинулися, намагалися захистити свої кошти, але сили були нерівні. Під час бійки власник будинку впав та від удару помер. Злодій втік через вікно, не встигнувши й зібрати «здобич». Поліцію викликав син потерпілих, який першим приїхав на місце.

«У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що злочин скоїв 33-річний житель м. Марганець, раніше судимий за крадіжки та пограбування, — повідомляють у поліції. — Для затримання підозрюваного було створено групи у складі поліцейських Томаківського відділення поліції та поліцейського офіцера громади».

Вже на ранок правоохоронці знайшли нападника та доставили до відділення поліції. Кримінальні провадження відкриті за умисне вбивство та розбій. Злочинцю загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Теги: розбійний напад,вбив господаря,пенсіонери, Дніпропетровщина

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео