Всеукраїнська профспілка юристів

Поліція затримала зловмисника, через якого у Кривому Розі зійшов з рейок вантажний потяг

Поліція затримала зловмисника, через якого у Кривому Розі зійшов з рейок вантажний потяг
46651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Причиною аварії став демонтаж верхньої будови колії. Наразі з 15 вагонів піднято чотири, повідомив у соцмережі голова правління Укрзалізниці Володимир Жмак.

Правоохоронці спільно з працівниками Служби безпеки Укрзалізниці встановили та затримали чоловіка, який розібрав частину колії, аби вкрасти стикові накладки. Як повідомляє Володимир Жмак, зловмисника затримано з речовими доказами, зараз він дає показання в поліції. Тривають відновлювальні роботи, з 15 вагонів вантажного потяга, що зійшли з рейок, піднято на встановлено чотири.

Нагадаємо, 28 жовтня, о 02:57, на перегоні Кривий Ріг — Кривий Ріг-Західний сталося сходження 15 хвостових вагонів вантажного поїзда. Люди не постраждали, Укрзалізниця звернулася до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення. Рух пасажирських поїздів був організований в об’їзд місця аварії через перегін Савро — П’ятихатки стикове.

За попередніми висновками, причиною аварії стало незаконне втручання сторонніх осіб, а саме крадіжка частин колії — стикових накладок.

Теги: вантажний потяг,вагони,Кривий Ріг,зловмисник ,затримали

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео