Всеукраїнська профспілка юристів

МВС прагне долучили приватників до видачі автономерів

МВС прагне долучили приватників до видачі автономерів
68151 ПЕРЕГЛЯДІВ

Автовласники зможуть вибирати комбінації номерних знаків. В Україні намагаються змінити нинішні правила реєстрації транспортних засобів.

Відповідний законопроєкт МВС вже підтримав Кабінет Міністрів. Тепер пропозицію розглядатимуть у парламенті. Якщо Рада проголосує позитивно, у сервісних центрах МВС автовласники отримуватимуть лише свідоцтво про реєстрацію. Номерний знак дозволять замовляти в будь-якій компанії, яка матиме право виготовляти номери за державним стандартом. Причому власники транспорту зможуть обирати номери на власний розсуд за допомогою Електронного кабінету. А також замовляти номери на разові поїздки.

«Ініціатива дає можливість громадянам на свій розсуд вибирати комбінації номерних знаків, які є у вільному доступі, а не тільки ті, які є в сервісному центрі МВС», — заявив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров.

У Міністерстві впевнені, нові правила дозволять звільнитися від діючої громіздкої та економічно невигідної для держави процедури, а також сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу.

Теги: автовласники,транспортні засоби,Україна,номерні знаки

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео