Всеукраїнська профспілка юристів

У Дніпропетровщини з`явилась електронна мапа, що презентує регіон

У Дніпропетровщини з`явилась електронна мапа, що презентує регіон
59035 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це тільки перший етап проєкту, надалі мапа наповнюватиметься всім, чим пишається область. Поки на ній позначені туристичні «магніти», на черзі — промислові об'єкти. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Віртуальна презентація регіону — наче подорож, тільки на комп`ютері або смартфоні. На електронній мапі вся область знаходиться наче на долоні.

«Представлені 7 нових районів, які «запрацюють» вже після найближчих виборів до місцевих влад. Для кожного куточка – окрема аероекскурсія, — йдеться у повідомленні. — З висоти пташиного польоту можна подивитися на мальовничі туристичні цікавинки та найбільші сонячні електростанції в області — Покровську та Нікопольську».

Для початку на мапі позначили туристичні цікавинки, по яких можна здійснити віртуальні мандрівки. Наступним етапом стануть промислові об'єкти, тож підприємства області запрошуються до участі, аби отримати відмінну нагоду заявити про себе потенційним інвесторам.

Переглядати мапу можна на комп`ютерах, смартфонах та в окулярах VR. Існує три варіанти мови — українська, російська та англійська.

Теги: мапа, Дніпропетровщина,віртуальна екскурсія, туризм

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео