Всеукраїнська профспілка юристів

У Дніпрі медики провели флешмоб проти коронавірусу

У Дніпрі медики провели флешмоб проти коронавірусу
63773 ПЕРЕГЛЯДІВ

Медсестри та студенти медичних закладів станцювали на площі, аби нагадати містянам про необхідність неухильно дотримуватися карантинних заходів. Стримати зростання захворюваності здатні найпростіші методи профілактики, впевнені учасники заходу.

Вдались до творчості, аби привернути увагу до нагальних проблем. Біля обладміністрації студенти-медики та медсестри міських лікарень влаштували флешмоб. У ритмі танцю учасники нагадали містянам «карантинні правила».

«Навчаємо правильному миттю рук, як антисептики наносити, як дотримуватись правил карантину», — розповіла учасниця флешмобу Дар’я Ярмоленко.

Організатори запевняють, наразі це вкрай актуально, бо в регіоні — надвисокий рівень захворюваності на коронавірус. Однак містяни втомились носити маски, не дотримуються соціальної дистанції й так ще більше наражають себе на КОВІД-небезпеку.

«Вже 7 місяців у нас пандемія, і лише за останній місяць втричі збільшилась кількість захворювань, — зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. — Якщо під час першої хвилі, у травні, пік був 735, то зараз — 3971. Це вп’ятеро більше, ніж у першу хвилю».

Аби привернути увагу до вкрай актуальної теми не тільки дніпрян, а й мешканців всієї області, такі флешмоби планують провести в усіх медзакладах Дніпропетровщини.

Теги: флешмоб,медики,студенти, Дніпро,коронавірус

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео