Всеукраїнська профспілка юристів

Директор КП Дніпровської міськради заробив на каналізаційних колекторах понад 4 мільйони гривень

Директор КП Дніпровської міськради заробив на каналізаційних колекторах понад 4 мільйони гривень
62986 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посадовцю та його спільнику, який почистив колектори тільки на папері, загрожує до 12 років позбавлення волі. Але директора ТОВ, який підробив офіційні документи, треба ще розшукати — він пустився навтьоки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Аби прибрати до рук бюджетні гроші, виділені на чищення каналізаційних колекторів, директор КП Дніпровської міської ради та керівник товариства з обмеженою відповідальністю вступили в змову та діяли за «класичною» злочинною схемою.

«Директор ТОВ склав акти наданих послуг, які містили завідомо неправдиві відомості щодо обсягу виконаних робіт, — пояснюють у прокуратурі. — У свою чергу, директор комунального підприємства міськради підписав вказані офіційні документи, внаслідок чого підряднику безпідставно перераховано понад 4,2 млн грн бюджетних коштів».

Наразі обом посадовцям повідомлено про підозру у службовому підробленні та заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим в особливо великих розмірах.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу директору комунального підприємства, а директора ТОВ оголошено у розшук. Підозрюваним загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.


Теги: каналізація,Дніпровська міськрада,службове підроблення,заволодіння коштами

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео