Всеукраїнська профспілка юристів

Стриптиз від Дар'ї Петрожицької та коронавірус в Олега Винника і Олени Шоптенко: чим запам'ятався 5 прямий ефір "Танці з зірками"

Стриптиз від Дар'ї Петрожицької та коронавірус в Олега Винника і Олени Шоптенко: чим запам'ятався 5 прямий ефір "Танці з зірками"
203641 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 прямий ефір розважального шоу "Танці з зірками" відбувся 27 вересня. темою цього тижня стало світове кіно. Тож учасники готували для глядачів неперевершені номери, перевтілюючись в героїв мультфільмів чи кінофільмів. На паркеті вирувала радість, романтика, а також справжня боротьба за місце у шоу.
Зірковим суддею прямого ефіру був Монатік, а спеціальною гостею співачка Lida Lee. На балконі учасників шоу зустрічав Дмитро Танкович, який теж брав участь в попередніх прямих ефірах. Тож чим захопив 5 сезон "Танці з зірками 2020" читайте далі.
Арам Арзуманян і Тоня Руденко перевтілилися на героїв мультфільмів -Міккі та Мінні Маус. На паркеті учасники виконали цікаву постановку під ритми джайву. Водночас показавши, що повернулися у звичні для себе образи, хоча в 4 сезоні Арам Арзуманян довів, що може бути різним, пару вважали однією з найсильніших. Їхнє па судді оцінили двояко, тож учасники шоу почути, як критику, так і захоплення.
Тарас Цимбалюк та Яна Заєць показали чуттєвий номер побудований на фільмі "Титанік". Тарас намагався донести всі переживання, почуття ліричною румбою. Адже зізнався, що це улюблений фільм його мами. Парі вдалося втілити задумане завдяки емоціями та костюмам. Однак, суддям румба не сподобалася.
Санта Дімопулос та Максим Леонов перевтілилися в героїв мультфільму "Аладдін". За словами Санти, в дитинстві її порівнювали з принцесою Жасмін. Тож не дивно, що в цей вечір пара виконала танець із цього мультфільму. Санта Дімопулос та Максим Леонов виконали феєфеєричний ф'южн, який не вразив строгих суддів. Хоч Монатік похвалив учасників.
Найкращим виступом за 5 сезонів виявився танець Сергія Мельника та Адедіни Делі. Їхнє перевтілення вразило як суддів, так і глядачів. Головний холостяк переодягнувся в жінку.Пара станцювала фокстрот з "Мерилін Монро".
Найбільші бали за виступ набрали Юлія Саніна та Дмитро Жук. Співачка зазначила, що готова боротися за місце в шоу та не поступиться нікому. Учасники станцювали віденський вальс з фільму " Аватар". Юлія Саніна розповіла, що саме цей фільм надихав її в кар'єрі зірки. Тож і на паркету дівчина виклалася на всі 100. Суддям сподобався танець.
Наступними на паркет вийшли Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко. Пара показала пристрасну румбу. Актриса розпочала виступ стриптизом та втілила в танці всю свою жіночність. Румба була побудована на фільмі "9 з половиною тижнів". Пристрасть була до вподоби не всім, Катерина Кухар та Влад Яма розкритикували танець.
Лисиця Аліса та Кот Базиліо з фільму " Пригоди Буратіно ", в які перевтілилися Надія Мейхер та Кирило Васюк, сподобалося всім. Співачка заявила, що здаватися не збирається і готова боротися в шоу. Гумористичний лінді-хоп учасники станцювали на відмінно.
Сергій Танчинець та Яна Цибульська перевтілилися, в героїв " Чіп і Дейл ". Запальний джайв судді розкритикували. Хоч і рокер Сергій намагався станцювати добре, та ще й з накладним животом. До речі, Танчинець взяв участь у шоу для своїх дітей.
У героїв фільму " Едвард Руки-ножиці" перевтілилися Позитив та Юлія Сахневич. Зворушуючий слоуфокс Катерина Кухар та Монатік похвалили, а от Григорію Чапкісу танець не сподобався. Інші учасники шоу "Танці з зірками" припускають, що в пари на проекті виникли почуття одне до одного. Хоча Позитив та Юлія Сахневич не коментують своїх відносин.
Ольга Фреймут та Ілля Падзина в 5 прямому ефірі виконали віденський вальс. "Щоденник Бріджит Джонс" показує успішність Фреймут. Завершивши танець, учасники подарували подарунки суддям, відзначивши певну самоіронію.
А от Олег Винник та Олена Шоптенко на паркет танцювального шоу не вийшли. Ведучі проекту повідомили, що учасники захворіли на коронавірус. Співак ледве тримається на ногах, в нього болять суглоби. А хореограф Олена Шоптенко має гірше самопочуття: висока температура та кашель. Нагадаємо, в 4 сезоні пара станцювала на концерті, Олега Вінника в Житомирі під пісню "Вовчиця".
В шоу "Танці з зірками" організатори внесли певні корективи. Відтак, учасники, які захворіли на коронавірус можуть один раз пропустити ефір. Якщо ж на наступний ефір пара не виходить на паркет або ж не виконує танець на якому безлюдному місці, вони автоматично вибувають з шоу.
Що ж чекає на учасників шоу " Танці з зірками", хто покине шоу та хто стане кращим, дивіться наступної неділі.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео