Всеукраїнська профспілка юристів

Керівництво КЗРК через шахтарський страйк погрожує зупинкою виробництва та скороченням штату

Керівництво КЗРК через шахтарський страйк погрожує зупинкою виробництва та скороченням штату
58910 ПЕРЕГЛЯДІВ

Адміністрація залізорудного комбінату вважає, що зробила все, аби люди вийшли на поверхню. І попереджає, що за нинішніх умов залишатися в шахтах небезпечно для життя та здоров’я. Про це йдеться у офіційній заяві правління ПАТ «Кривбасзалізрудком».

Двадцять другий день підземного протесту гірників чотирьох шахт Криворізького залізорудного комбінату, на жаль, не приніс вдалих перемовин або досягнення консенсусу. У шахтах залишаються 114 робітників, а в адміністрації спланували подальші дії. Керівництво КЗРК попередило, що звертатиметься до правоохоронних органів із проханням примусово припинити акцію протесту, адже вона блокує виробничий процес. Хоча виробничий протест може і взагалі зупинитися.

«Задля мінімізації збитків, збереження виробничого обладнання, попередження негативного впливу на довкілля вимушені почати заходи з підготовки підприємства до тривалого простою, — йдеться у офіційній заяві. — Повідомляємо працівників підприємства і профспілки про скорочення штату у зв’язку із вимушеною зупинкою виробництва».

В адміністрації комбінату наголошують, що вони не відмовляються від перемовин із шахтарями, але тільки тоді, коли всі протестувальники піднімуться на поверхню.

Теги: КЗРК,шахтарі,керівництво,зупинення виробництва,перемовини

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео