Всеукраїнська профспілка юристів

На Дніпропетровщині слідчий ДФС оцінив свої послуги в 11 тисяч доларів

На Дніпропетровщині слідчий ДФС оцінив свої послуги в 11 тисяч доларів
44544 ПЕРЕГЛЯДІВ

За ці гроші він обіцяв закрити кримінальне провадження та не притягувати до кримінальної відповідальності підприємця, який намагався ухилитися від сплати податків. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна наразі загрожує старшому слідчому з особливо важливих справ одного зі слідчих управлінь фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Дніпропетровській області та його пособнику — адвокату.
11 тисяч доларів він отримав від бізнесмена, який всіляко намагався уникнути сплати податків в особливо великих розмірах. Намагався так активно, що став фігурантом кримінального провадження і мав би понести відповідальність. Але за хабар понадіявся «вирішити питання».
Щодо слідчого ДФС, він, аби приховати свою протиправну діяльність, залучив як пособника знайомого адвоката, який наразі теж звинувачується у вимаганні та отриманні хабара.

«У разі доведення вини обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна», — повідомляють у ДБР.

Теги: ДБР,хабар,ДФС,кримінальне провадження, Дніпропетровщина

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео