Всеукраїнська профспілка юристів

Поліція викрила інтернет-шахрая, який заробив майже пів мільйона гривень під час перебування в колонії

Поліція викрила інтернет-шахрая, який заробив майже пів мільйона гривень під час перебування в колонії
22689 ПЕРЕГЛЯДІВ

Створивши інтернет-магазин, зловмисник пропонував покупцям побутову техніку за низькими цінами. Жертвами шахрая стали майже 200 довірливих громадян, повідомляють у пресслужбі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

29-річний мешканець Дніпропетровщини, що вже неодноразово був засуджений і зараз відбуває покарання за шахрайство, вирішив не гаяти дарма часу у виправному центрі. За допомогою мобільного телефону на платформі оголошень створив інтернет-магазин з дуже привабливими цінами, на які «повелися» майже дві сотні покупців. Хоча шахрай ставив умову — отримання товару тільки після передплати половини або повної вартості. Звісно, після отримання грошей покупці нічого не отримували, а продавець зникав.

Під час обшуків на території виправного центру, де шахрай відбуває покарання, поліція вилучила речові докази. Справа вже скерована до суду. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. До того ж, доведеться відшкодовувати потерпілим весь свій «заробіток» у розмірі 400 тисяч гривень.

Теги: шахрайство,колонія,інтернет-магазин, Дніпропетровщина

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео