Всеукраїнська профспілка юристів

Василь Ломаченко зустрінеться з Теофімо Лопесом в легкому об'єднавчому поєдинку

Василь Ломаченко зустрінеться з Теофімо Лопесом в легкому об'єднавчому поєдинку
23441 ПЕРЕГЛЯДІВ

Василь Ломаченко битиметься з Теофімо Лопесом в довгоочікуваному поєдинку за титул чемпіона світу в легкій вазі в Лас-Вегасі 17 жовтня. Українець Ломаченко є володарем титулів WBA, WBO і WBC Franchise у вазі 135 фунтів, а американець Лопес є чемпіоном IBF.

Попит на бій дуже високий, враховуючи статус Ломаченко як одного з кращих боксерів в будь-якій ваговій категорії і рекорд Лопеса з 15 перемог поспіль.

«Правління Ломаченко добігає кінця. Я поб'ю Ломаченко і візьму його за пояса. Все просто. Я не люблю цього хлопця» - сказав Лопес.

32-річний Ломаченко на дев'ять років старший за свого суперника і заробив свою репутацію, вигравши дві олімпійські золоті медалі, а також титули чемпіона світу в трьох вагових категоріях як професіонала. Його рекорд з 14 перемог і однієї поразки включає перемоги над такими гравцями, як Люк Кемпбелл і колишні чемпіони світу Ентоні Кролла, Хосе Педраса, Хорхе Лінарес і Гільєрмо Рігондо.

«Теофімо Лопес може говорити все, що хоче - він дуже добре говорить», - сказав Ломаченко.

«Протягом останніх двох років він нічого не робив, окрім як вимовляв моє ім'я. Коли ми будемо битися в Лас-Вегасі, він прийматиме мої удари і свої слова. Я буду кращим, і чотири титули чемпіона світу повернуться зі мною в Україну».

Промоутер Боб Арум сказав, що поєдинок, який буде проходити в безпечному «міхурі» Covid-19, буде «найкращим боєм, який може бути проведений в боксі». Його організація Top Rank також оголосила, що на картці буде зображений непереможений чемпіон світу WBA і IBF в найлегшій вазі Наоя Іноуе, що захищає свої титули проти австралійця Джейсона Молоні.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео