Всеукраїнська профспілка юристів

Другий випуск танцювального шоу "Танці з зірками": паркет залишили вагітна Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

Другий випуск танцювального шоу "Танці з зірками": паркет залишили вагітна Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович
21786 ПЕРЕГЛЯДІВ

В ефірі каналу "1+1" увечері 6 вересня 2020 року відбувся 2 випуск проекту "Танці з зірками". Згідно із правилами проекту, перший ефір не покинула жодна з пар, а от в другому випуску танцювальне шоу залишили Дмитро Танкович і Ілона Гвоздьова, яка здобула перемогу в цьому проекті у 2018 році.
В першому випуску виступи зірок оцінювали незмінні журі: прима-балерин Катерина Кухар, знамениті українські хореографи Влад Яма та Григорій Чапкіс. А от у другому випуску гостьовим суддею став Ігор Ласточкін, який постав перед глядачами в прямому ефірі в образі Джокера. Актор, ведучий не шкодував високих балів парам.
У другому випуску"Танці з зірками" 14 учасників шоу продемонстрували чуттєві постановки, на паркеті відбувався справжній бал.
За оцінками суддів, найкраще виступили пари Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Макс Леонов. А от пара, яка ще з першого випуску потерпала від нападів хейтерів змушена була покинути паркет шоу. Вагітна Ілона Гвоздьова вийшла на сцену на останніх місяцях вагітності, а танцювальні па Дмитра Танковича не вразили глядачів.
Варто зауважити, що у новому сезоні вперше на паркет шоу вийшла актриса Дарина Петрожицька, яка захворіла на коронавірус. Через хворобу вона не виступала в 1 випуску. Її партнер по танцях Ігор Гелуненко. Пара вразила глядачів в ефірі джайвом на свіжому повітрі.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео