Всеукраїнська профспілка юристів

Зеленському не вдалося присвоїти довічну стипендію своєму батькові: Уряд відмовив

Зеленському не вдалося присвоїти довічну стипендію своєму батькові: Уряд відмовив
35208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 2 вересня, під час засідання Рада повинна була розглянути спірний законопроект президента України Володимира Зеленського. Проте в результаті Кабінет міністрів вирішив зняти з розгляду питання. Підтвердженням цього є відео з засідання уряду.
Останнім часом у деяких українських та російських ЗМІ почала поширюватися інформація, що у списках на вручення довічної стипендії є прізвище та ім’я батька Зеленського. Доказом цього є документ, оприлюднений на сайті Кабінета міністрів.
У законопроекті пропонувалося нагородити п’ятьох діячів освіти, яким вжевиповнилося 70 років. Одним з них був батько Голови держави - доктор технічних наук та професор Олександр Зеленський, який є працівником завкафедри інформаційних технологій в Криворізькому економічному інституті. У числі стипендіатів були також Іван Дзямулич, Світлана Дубровська, Степан Ломако, Чеслав Пулька.
Депутат «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко пише у своєму телеграм-каналі, що це не є правдою. Прізвище батька Президента дійсно було у списках, а також, що це питання було знято з розгляду за 2.3 пунктом (про присвоєння довічної стипендії).
Нагадаємо, що деякі українські та російські ЗМІ повідомили, що Президент України хотів нагородити свого батька, доктора технічних наук, професора Олександра Зеленського довічною стипендією як видатному діячу освіти.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео