Всеукраїнська профспілка юристів

У Слобожанському збудували два нові корпуси початкової школи

У Слобожанському збудували два нові корпуси початкової школи
21701 ПЕРЕГЛЯДІВ

У новобудовах обладнані актова та спортивна зали, велика бібліотека з мультимедійним центром, простора їдальня, навчальні кабінети. З основним корпусом нові будівлі з`єднані закритим переходом. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

До 1 вересня учні Слобожанської початкової школи № 2 отримали справжній подарунок. Адже навчалися діти у тісному приміщенні колишнього дитсадку, до їхальні ходили через дорогу, до будівлі старшої школи. За словами директорки школи Валентини Полупанової, про розширення школи мріяли давно.
І ось поряд із основним приміщенням з`явилися два нові корпуси, побудовані коштом обласного та місцевого бюджетів. У двоповерховому обладнані їдальня, кухня, лінгафонні класи, кабінети психолога, соціального педагога та 5 навчальних.

«У 3-поверховій будівлі поряд — актова та спортивна зали. А ще — бібліотека з великим книгосховищем та мультимедійним центром. Із основним корпусом новобудови з’єднані критим переходом», — повідомляють у ДніпроОДА.

Тож, 1 вересня дітлахи увійдуть до сучасного, просторого та комфортного навчального закладу. Загалом у Слобожанській початковій школі № 2 навчається 850 дітей.



Теги: школа,Слобожанське,будівництво

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео