Всеукраїнська профспілка юристів

УКРАЇНА ІНФОРМ

УКРАЇНА ІНФОРМ
23844 ПЕРЕГЛЯДІВ

«УКРАЇНА ІНФОРМ» - незалежне, аналітичне інформаційне агентство та найголовніший телеміст України.

Мета інформаційного агентства УКРАЇНА ІНФОРМ – створити вільну комунікацію українських громадян з народними політиками, діячами, активістами, бізнесменами, правоохоронцями, держслужбовцями, завдяки прямих включень, пресконференцій та актуальних новин, які на порталі оновлюються 24/7. Головне, що УКРАЇНА ІНФОРМ надає достовірну інформацію читачам про все, що відбувається в світі.

Інформаційне агентство об’єднує всі українські міжрегіональні ЗМІ, а саме: 350 телеканалів, 1500 інтернет-видань, а також друковані видання.

На сайті інформаційного агентства «УКРАЇНА ІНФОРМ» розміщаються новини різних тематик: від державної політики до зарубіжної економіки, від шоу-бізнесу до спорту, від суспільних подій до розвитку наукових технологій. Інформаційні та аналітичні повідомлення на порталі агентства оновлюються щодня.

На сайті інформаційного агентства «УКРАЇНА ІНФОРМ» є новини, відеоматеріали подій, анонси, пресконференції України та світу про: економіку, політику, науково-культурне та суспільне життя.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео