Всеукраїнська профспілка юристів

Іноземні туристи не матимуть змоги відвідати Балі до кінця року

Іноземні туристи не матимуть змоги відвідати Балі до кінця року
22891 ПЕРЕГЛЯДІВ

Раніше країна планувала відкрити Балі для іноземних туристів з 11 вересня, але через небезпечну епідеміологічну ситуацію в Індонезії уряд змінив своє рішення.

Саме через загрозу поширення COVID-19 влада Індонезії закриває кордони для іноземних туристів до кінця 2020 року. Таким чином, країна розпочне туристичний сезон тільки у 2021 році.

«Уряд Індонезії не зможе відкрити свої двері для іноземних мандрівників до кінця 2020 року, оскільки ми залишаємося червоною зоною» – зазначив у своїй заяві губернатор провінції.

Також вiн заявив, що ситуацiя в Індонезії не сприятлива для того, щоб дозволити iноземним туристам відвідувати країну, включно з Балi.

В цілому уряд країни підтримує плани відкриття острова, але “треба бути обережними”.

Коли саме відкриється острів для мандрівників – невідомо.

Туристична провiнція сильно постраждала пiд час коронавiрусу ,адже її економіка на 80% залежить вiд туризму. У другому кварталi 2020 року економіка Балi впала на майже 11%, понад 2 000 людей, якi працюють у туристичнiй галузi втратили роботу, а тисячi змушенi були взяти неоплачувану вiдпустку.

Натомість Індонезія поступово просуває внутрішній туризм та залучає гостей з других частин Індонезії аби розпочати відновлення економіки після пандемії.

"Намагаючись відновити туризм, Балі не повинен зазнати невдачі, тому що це погано вплине на імідж Індонезії у світі", – пояснює губернатор провінції.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Балі,коронавірус
Автор: News Ukraine

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео