Всеукраїнська профспілка юристів

На Дніпропетровщині виявлено 36 нових випадків коронавірусної хвороби

На Дніпропетровщині виявлено 36 нових випадків коронавірусної хвороби
72281 ПЕРЕГЛЯДІВ

Загальна кількість лабораторно підтверджених діагнозів — 1260. За весь період одужало 1067 пацієнтів, померло — 25. Таку інформацію надає пресслужба Дніпропетровської обласної ради.

Впродовж 21 липня у Дніпропетровській області зафіксовано ще 36 хворих на коронавірус. Це 29 дніпрян, три мешканці Кривого Рогу та по одному жителю Кам`янського, Новомосковська, Павлограда та Петропавлівського району.

21 липня в регіоні проведено 2133 дослідження. З них методом ПЛР — 518, методом ІФА —1615. Загалом на Дніпропетровщині виявлено 1260 випадків COVID-19. 1067 осіб вже подолали хворобу, 25 пацієнтів померли.

Як повідомляють у пресслужбі ДніпроОДА, є вірогідність, що причиною спалаху в області могло стати весілля в ресторані, де зібралися 150 гостей. «Під підозрою» й церковне богослужіння, в якому взяли участь багато парафіян. Щодо ресторану, вже відкрито кримінальне провадження. Керівникам єпархій вкотре порадили проводити богослужіння онлайн.

У зв’язку із зростанням кількості хворих на коронавірусну хворобу з 23 липня лікарня ім. Мечникова знову відкриває свою базу для прийому важкохворих на COVID. Сюди ж направлятимуть пацієнтів зі складними пневмоніями та вагітних жінок із коронавірусом.

Теги: Дніпропетровщина,коронавірус,спалах,зростання

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео