Всеукраїнська профспілка юристів

Обласній лікарні Мечникова подарували нове обладнання

Обласній лікарні Мечникова подарували нове обладнання
12457 ПЕРЕГЛЯДІВ

У відділення гнійно-септичної хірургії встановили сучасний УЗД апарат та сухожарову шафу для стерилізації. Кошти на купівлю обладнання виділили Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» та друзі фонду.

Відділення розраховано на 60 хворих, і раніше пацієнтам доводилось діставатись на діагностику в інший корпус. Тепер же, кажуть вдячні лікарі, за допомогою такого апарату вони зможуть оперативно ставити діагноз та проводити операції тяжким хворим з патологіями чи сепсисом.

«Дуже вдячні фонду «Солідарність» та його президенту Олександру Петровському за такий подарунок. Це сучасний багатофункціональний апарат, завдяки якому ми зможемо не тільки робити діагностику, а й проводити операції, робити знеболювання та встановлювати катетери», — розповів Сергій Косульников, завідувач відділення гнійно-септичної хірургії.

«Дуже важливо, щоб цей апарат був саме у цьому відділені, адже 90% хворих, що тут лікуються, не можуть самотужки пересуватись. Завдяки цьому мобільному апарату ми зможемо точніше приймати рішення, коли саме проводити операцію», — сказав головний лікар Сергій Риженко. Зробили такий подарунок лікарні Мечникова благодійники Дніпра. Це Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» та партнер фонду Віктор Заворотній.

«Це наша спільна акція. Разом ми допомагаємо тим, кому така допомога дійсно потрібна. Сьогодні ми подарували обладнання, яке було гостро необхідне цьому відділенню, адже тут рятують життя тяжкохворих людей», — розповіла віцепрезидентка фонду Яна Іванілова.

А у майбутніх планах благодійників — придбати для відділення гнійно-септичної хірургії нове операційне обладнання

Автор: МБФС

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео