Всеукраїнська профспілка юристів

На Дніпропетровщині лідер злочинного угруповання намагався підкупити капітана поліції

На Дніпропетровщині лідер злочинного угруповання намагався підкупити капітана поліції
25322 ПЕРЕГЛЯДІВ

За невтручання в його кримінальний «бізнес» 35-річний зловмисник,що займався виготовленням та збутом наркотичних засобів, запропонував заступнику начальника відділу поліції Дніпропетровщини 130 тисяч гривень. Втім, оперативники внутрішньої безпеки НПУ затримали зловмисника під час передачі другої частини хабара. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Про пропозицію підкупу від лідера угруповання, який займається збутом наркотиків, а також має вплив на криміногенну ситуацію в регіоні, капітан поліції одразу ж повідомив працівникам Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки поліції. За матеріалами УДВБ НПУ військова прокуратура Південного регіону України внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Працівники внутрішньої безпеки НПУ, військової прокуратури, за фізичної підтримки бійців спецпідрозділу поліції КОРД затримали чоловіка під час передачі частини від обіцяної суми – 100 тисяч гривень. Речові докази вилучено.

Під час невідкладних слідчих дій в автомобілі зловмисника виявлено і вилучено ще понад 100 тисяч гривень та мобільний телефон. На теперішній час хабародавця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Готується оголошення про підозру. За надання неправомірної вигоди службовій особі затриманому організатору злочинного угрупування загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Теги: зловмисники,хабар, Дніпропетровщина,капітан поліції,затримання

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео