Всеукраїнська профспілка юристів

Благодійники влаштували конкурс дитячого малюнка

Благодійники влаштували конкурс дитячого малюнка
27362 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» та кав’ярня «Lila Cake» організували конкурс. Творче змагання — аби вихованці центра соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» не сумували під час такого довгого та зовсім неочікуваного карантину.

Конкурс дитячого малюнка на тему «Мої улюблені солодощі» триватиме до 25 липня. Дітлахам треба намалювати власний шедевр олівцями, фломастерами або фарбами. Щодо формату та технік виконання жорстких вимог немає. Головне – це створити оригінальний твір, що покаже авторське бачення та художні здібності. Кожен учасник може подати лише одну конкурсну роботу.

Організатори конкурсу оберуть три найкращі малюнки з кожної вікової категорії (3-7 років, 8-12 років, 13-17 років). А 30 липня, у Всесвітній день чізкейка, буде оголошено переможців. Усі учасники отримають грамоти, а переможці — цінні подарунки.

Приємно, що кав’ярня «LilaCake» виступила у якості відповідального спонсора і не тільки підтримала ідею проведення конкурсу для соціального центра «Добре вдома», яким вже багато років опікується МБФ Олександра Петровського «Солідарність», але й запропонувала солодкі сюрпризи для всіх учасників.

З нетерпінням чекаємо на роботи юних талантів!


Теги: #відповідальнеспонсорство
Автор: МБФС

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео