Всеукраїнська профспілка юристів

Мобільний додаток від студентів-математиків ДНУ завантажили понад 150 тисяч користувачів

Мобільний додаток від студентів-математиків ДНУ завантажили понад 150 тисяч користувачів
33713 ПЕРЕГЛЯДІВ

«My Pol» («Моя поліція») — мобільний додаток для комунікації з органами поліції, який запрацював на всій території України наприкінці березня. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Створили таку платформу для комунікацій у науково-технічній лабораторії Noosphere Engineering School студенти факультету прикладної математики Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара. Вперше застосунок у тестовому режимі оприлюднили на Google Play‎ та App Store у 2016 році. За підтримки Міністерства внутрішніх справ «My Pol» поступово впровадили в усіх областях України.

«Наприкінці березня застосунок, нарешті, став доступний всій країні. Його вже завантажили 150 тисяч разів», — зазначають у департаменті освіти і науки ДніпроОДА.

Основні функції додатку: екстрений сигнал SOS в один клік, оперативні сповіщення від поліції, мапа відділень поліції та медичних закладів, моніторинг роботи поліцейських.

До того ж, завдяки «My Pol» користувачі з обмеженими можливостями можуть швидше надіслати виклик у поліцію, обминаючи роботу оператора лінії 102 із з’ясуванням контактних даних та інших деталей виклику. Після натискання на одну з опцій до поліції надійде повідомлення про допомогу із місцезнаходженням заявника. Мобільний додаток є необхідністю для людей з вадами слуху, які не можуть покликати на допомогу.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео