Всеукраїнська профспілка юристів

Петровський Олександр Володимирович: і ініціативи фонду «Солідарність» діти з будинку-інтернату відвідали екскурсію у Музеї Голокосту

Петровський Олександр Володимирович: і ініціативи фонду «Солідарність» діти з будинку-інтернату відвідали екскурсію у Музеї Голокосту
35222 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» та особисто її засновник та голова Петровський Олександр Володимирович нещодавно організували цікаву і повчальну екскурсію для вихованців Дніпровського дитячого будинку-інтернату.

Разом з «Солідарністю» активну участь в організації музею взяли Благодійний фонд Українсько-Єврейський громадський центр «Шатер Авраама», а також координатор соціальних проектів Руслан Юрченко. Дітям розповіли про жахи Другої світової війни, продемонстрували фактичні матеріали, що свідчать про існування геноциду євреїв у ті часи.

Спеціальна освітня програма, під назвою «По дорогах історії», розроблена для підвищення освіти та світогляду дітей, передбачає відвідування ними цілого ряду музеїв та лекцій. Вихованці шкіл та інтернатів зможуть більше дізнатися про історію рідного краю, зокрема про такі сумні сторінки минулого, як Голокост. Розпочали цю акцію зі старшої групи Дніпровського дитячого будинку-інтернату. Вони першими відвідали Музей Пам’яті єврейського народу та Голокосту в Україні. Далі відвідування музею заплановано для середньої групи дітей цього ж закладу.

Завдяки Фонду «Солідарність», меценатам та активістам вихованці інтернату перебувають у правильному історичному контексті на підвищують свої знання про минуле рідного краю.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: press-ua.media

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео