Всеукраїнська профспілка юристів

Петровський Олександр Володимирович: завдяки волонтерам фонду «Солідарність» чергова гуманітарна допомога відправилася на передову

Петровський Олександр Володимирович: завдяки волонтерам фонду «Солідарність» чергова гуманітарна допомога відправилася на передову
35367 ПЕРЕГЛЯДІВ

Навіть під час суворих карантинних обмежень Дніпровський підприємець і меценат Петровський Олександр Володимирович продовжує робити добрі справи.

За участю волонтерів благодійного фонду «Солідарність» збирає та відправляє продуктові набори військовим на передову.

На днях благодійний фонд «Солідарність» за активної участі самого засновника організації Олександра Петровського закупив продуктові набори для військових батальйону спецпризначення «Січеслав». У наборах були як найнеобхідніші продукти – крупи, консерви, овочі, так і святкові паски до прийдешнього Великодня. Як розповіли учасники акції, віруючим військовим, які зустрінуть свято на передовій, буде приємно отримати такий приємний презент. За свідченням ветеранів «Січеслава», бійцям на військових позиціях зараз дуже важко. Одна з нагальних проблем – нестача провізії. Завдяки волонтерам мінімум однією проблемою стало менше.

У зборі продуктових наборів брали участь також інші волонтери та громадські об’єднання, зокрема ГО «Рух за спільну справедливість». Представники фонду «Солідарність» та Олександр Петровський регулярно допомагають цьому та іншому військовим об’єднанням протягом кількох років. Одна з останніх посилок від Фонду – набір з тисячею захисних масок.

Теги: Петровський Олександр Володимирович
Автор: Dnipro Inform

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео