Всеукраїнська профспілка юристів

Місце своє не віддам: Трамп розпочав передвиборчу компанію

Місце своє не віддам: Трамп розпочав передвиборчу компанію
145920 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, на двадцяти тисячному стадіоні , в Орландо в штаті Флорида відбувся мітинг. Захід пройшов в підтримку нинішнього президента Сполучених Штатів Америки.

Дональд Трамп, розпочав свій виступ з гасла своєї компанії: "Збережемо Америку великою!". Як повідомляє ВВС він наголосив:

"Сьогодні ввечері я стою перед вами, щоб офіційно розпочати свою кампанію на другий термін на посаді президента Сполучених Штатів", саме так президент розпочинає передвиборчу компанію.

У порівнянні з 2016 роком, його виборча компанія значно не змінилася. Діючий Президент Сполучених Штатів Америки наголосив, що продовжить працювати з проблемами з якими бореться на посаді і зараз, одну з тем він відзначив окрему, таку як: нелегальна еміграція.

"Ми вважаємо, що наша країна повинна бути притулком для законослухняних громадян, а не для кримінальних іноземців", - сказав Трамп своїм однодумцям.

Нагадаємо, вибори у США пройдуть у 2020 році на яких головним конкурентом для Трампа може стати ексвіце-президент США Джозеф Байден.

Читайте також:У Дніпрі презентували книжку про співробітницю НАСА

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео