Всеукраїнська профспілка юристів

Макет надзвукової ракети КБ «Південне» представлений на міжнародній виставці

Макет надзвукової ракети КБ «Південне» представлений на міжнародній виставці
230469 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стенд з новітніми перспективними розробками аерокосмічного напрямку дніпровські конструктори презентували на XVI Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2019», що розпочала свою роботу в Києві та триватиме до 11 жовтня.

Про це повідомляє пресслужба КБ «Південне».

Традиційно найбільша в Україні виставка озброєння проходить у форматі двох основних розділів: озброєння та техніка для армії і правоохоронних органів та зброя для цивільного населення.

На цьогорічній виставці КБ «Південне» презентувало стенд з новітніми перспективними розробками аерокосмічного напрямку. Зокрема, це макет надзвукової  авіаційної керованої ракети «Блискавка», макет реактивного снаряду «Тайфун-1»,  макети РН «Циклон-1М» , «Циклон-4М»,  «Антарес»,  космічного апарату дистанційного зондування Землі «YuzhSat», деталі та зразки ракетно-космічної техніки, виготовлені з використанням адитивних і перспективних технологій.

У виставці беруть участь понад 370 учасників, з них - 48 іноземних із 16 країн світу (США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану). Національними павільйонами цьогоріч представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії).

Українську експозицію представляють Державний концерн "Укроборонпром", ГС "Ліга оборонних підприємств України", Державне космічне агентство України та ще понад 130 державних і приватних підприємств.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео