Всеукраїнська профспілка юристів

Двоє українських військових отримали поранення на Донеччині

Двоє українських військових отримали поранення на Донеччині
146312 ПЕРЕГЛЯДІВ

У районі Новотроїцького мінно-вибухові поранення дістали бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Про це повідомляють у міністерстві оборони України.

Подія сталася в районі Новотроїцького у вівторок, близько шістнадцятої, коли бійці обходили позиції. Головний редактор інтернет-видання Юрій Бутусов повідомив у соцмережі, що постраждав командир бригади Євген Коростельов та офіцер, який його супроводжував. 

За інформацією голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, одному військовому відірвало стопу й перебило гомілку, в іншого - відкритий перелом колінного суглобу й множинні вогнепальні осколкові поранення ноги.

Обох військових шпиталізували до лікарсько-сестринської бригади Волноваської районної лікарні, де їм надали медичну допомогу. Наразі стан здоров’я військовослужбовців лікарі класифікують як важкий, - повідомляють у пресслужбі міністерства оборони України.

Довідка:

До того, як очолити 128-му бригаду, Євген Коростельов проходив службу в лавах 25-ї повітряно-десантної Дніпропетровської бригади. У ній військовий пройшов шлях від командира взводу до заступника командира частини з артилерії. Офіцер із перших днів захищав цілісність та неподільність України під час російської агресії. Брав участь у запеклих боях, уміло керував підрозділами артилерії та завдавав ворогу значних втрат.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео