Всеукраїнська профспілка юристів

В Україні триває реєстрація на пробне ЗНО

В Україні триває реєстрація на пробне ЗНО
90761 ПЕРЕГЛЯДІВ

До 24 січня усі бажаючі перевірити свої знання та підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання можуть зареєструватися для участі в пробному тестуванні. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти на своєму офіційному сайті.

Зимові канікули добігають кінця, й випускникам 2020 року та тим, хто мріє стати студентом, варто замислитися над підготовкою до ЗНО. Її важливою складовою є пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке дає змогу не тільки психологічно налаштуватися на іспити та навчитися ефективно розподіляти час, а й дізнатися правильні відповіді та оцінити рівень своїх знань.

У 2020 році пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 21 березня. З історії України, математики, географії, біології, хімії, фізики та з іноземних мов - 28 березня. У день проведення пробного тестування кожен учасник може пройти тест тільки з одного предмета. Участь у пробному ЗНО платна й складає 138 гривень за одне тестування. 

Для всіх зареєстрованих учасників будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня з`являтимуться повідомлення про місце та час проходження пробного ЗНО. А згодом і результати проходження тестування. Останній день реєстрації - 23 січня.

Детальна інформація щодо зовнішнього незалежного оцінювання розміщена на сайті Українського центру оцінювання якості освіти - testportal.gov.ua.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео