Всеукраїнська профспілка юристів

Директору КП погрожують СБУ

Директору КП погрожують СБУ
230055 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці повідомив директор КП “Дніпротранскомплекс” Станіслав Робота.

За словами чиновника, місяць тому, він повернувся працювати до системи органів місцевого самоврядування у Дніпрі. Першим пріоритетним напрямком роботи його підприємства тало звільнення зупинок громадського транспорту від споруд, які заважали комфортному очікуванню пасажирів громадського транспорту. До речі, його безпосередньо ініціював та схвалив міський голова Дніпра.

Щойно комунальне підприємство почало активну боротьбу із незаконними МАФами на зупинках, то у їх адресу почали поступати погрози.

“Символічно, що через місяць моєї роботи на посаді, початі перші демонтажі в центральній частині міста. За цей час, я не міг навіть подумати скільки поважних людей вступлять у боротьбу за свої “шаурмятні”, “чебуречні” та алкогольні кіоски. Мною проведено безліч перемовин, з погрозами “чекайте СБУ” та пропозиціями домовитись мирним шляхом”, - пише Станіслав Робота.

Проте, реагувати на погрози та йти на будь-які  компромісні рішення посадовець не збирається.

“Дніпряни заслуговують на комфортні умови пересування містом. Жодні “криші” та “великі дядьки” не зроблять з зупинок “харчевні” та розливайки”, - зазначив директор КП Дніпротранскомплекс”.

Користувачі Фейсбук підтримали Станіслава Роботу у його принциповій позиції. Не залишився осторонь й голова Дніпровської міської ради Борис Філатов. Очільник міста також висловив свою підтримку.

Читайте також: Проїзд у маршрутках Дніпра подорожчає до 8-12 грн

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео