Всеукраїнська профспілка юристів

"Дніпровський понт": на Монастирський півострів збудували нову переправу

"Дніпровський понт": на Монастирський півострів збудували нову переправу
174388 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі з’явилась нова пішохідна переправа на Монастирський півострів. Її збудували спеціально для музичних фестивалів, аби відвідувачі змогли швидко потрапити у зону їх проведення.

 

"Потребности фестиваля масштабируются, потому что на Монастырском острове, где планируется фестивальный парк, задумано 3 фестиваля в этом сезоне, и даже понтонный мост спровоцировал 4-тый фестиваль. Локация начинает оживать, трафик людей увеличивается, поэтому мы в этом году решили сделать такую переправу", - коментує координатор проєкту від МБФ "Культурна столиця" Вадим Гефтер.

Понтонний міст завдовжки 250 метрів звели профільні військові менш ніж за тиждень. Тепер від Набережної Перемоги 3-М пішки можна одразу потрапити на півострів. Першопрохідцями "понту" вже цими вихідними стануть гості фестивалю "Джаз на Дніпрі", який стартує сьогодні на площі Героїв Майдану і триватиме 4 дні.

"Появляется большое количество иногородних гостей из Киева, Запорожья, Харькова, Николаева из Одессы. Теперь они смогут припарковать свои машины на специально оборудованной стоянке возле понтонного моста, быстро добраться до фестиваля и поселиться в кемпинге или гостиницах", - пояснює зручність переправи PR-директорка фестивалю "Джаз на Дніпрі" Тетяна Дробахіна.

Конструкцію планують розібрати після проведення всіх музичних заходів, до 14 вересня.

Читайте також: У Дніпрі повністю перекриють Новий міст

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео