Всеукраїнська профспілка юристів

Рятівників дворічного хлопчика нагородила Нацполіція

Рятівників дворічного хлопчика нагородила Нацполіція
259098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учасників операції, що розшукала зниклого дворічного малюка, нагородив очільник обласної поліції Володимир Огурченко. Найактивніші шукачі отримали в подарунок наручні годинники.  Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Першим відзначили оперуповноваженого Солонянського відділення поліції Віталія Сміюху. Саме він почув плач дитини в глибокому яру та викликав на допомогу своїх колег. 

“Мені дуже приємно, що є такі люди, які самовіддано працювали всю ніч, переживали. Ми вам дуже вдячні”, — сказав Володимир Огурченко під час нагородження. 

Годинники отримали й інші учасники операції: представники організації “Пошук зниклих дітей” та Павлоградського пошуково-рятувального загону “Антарес”. 

"Я бачила сльози щастя в очах ваших хлопців, я взагалі плакала. Тому що у цьому пориві так професійно спрацювали співробітники, бо ми, волонтери, допомогли”, — каже керівниця ГО “Пошук зниклих дітей” Олена Жовтобрюх.

Нагадаємо, хлопця, який напередодні зник у селі Звонецьке Солонянського району всю ніч шукали волонтери та поліціянти. Знайшли малюка вже на ранок. Його шпиталізували до дитячої лікарні з переохолодженням.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео