Всеукраїнська профспілка юристів

93 пуделка для Єлизавети II: дніпрянка виготовила колекцію у подарунок британській королеві

93 пуделка для Єлизавети II: дніпрянка виготовила колекцію у подарунок британській королеві
89300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лист із фото власних виробів дівчина вже відправила. І тепер сподівається отримати не лише відповідь, а й передати саму колекцію. 

23-річна дніпрянка Яна Анохіна вирішила зробити подарунок не кому-небудь, а королеві Великобританії Єлизаветі ІІ. Дівчина виготовляє пуделка для обручок Voeu Du Coeur, які вже встигли потрапити на обкладинку всесвітньо відомого весільного журналу Martha Stewart Weddings і сторінки Vogue. Їх купують у 38 країнах світу.

Як пише MCtoday, у травні цього року Яна вперше відвідала Лондон. Місто настільки зачарувало її, що через місяць після свого повернення додому вона поїхала туди знову, а потім ще двічі. 

“Я почала вивчати історію цієї країни, зародження роздрібної торгівлі, методику продажів, рекламу. Особливо мене цікавила королівська сім'я, адже мій продукт є в культурному коді цієї країни, а королева стала для нього натхненням”, - розповіла дівчина.

Дніпрянка настільки надихнулася, що вирішила розробити колекцію для самої Єлизавети II. Їх вийшло 93 - стільки ж, скільки років монархині. Вони не лише виготовлені з найкращого оксамиту, а й містять монограму - ініціали та персональний герб королеви.

Оскільки посилки у королівському дворі не приймають із міркувань безпеки, Яна написала Єлизаветі ІІ листа, у якому розповіла про себе, власну справу і команду. До послання також додала фото колекції розроблених пуделок для прикрас і кілька знімків, зроблених нею у Лондоні. 

За два-три місяці дівчина очікує отримати відповідь. Відомо, що британська королева відповіла на листи кількох українських дітей. Звісно, відписує вона не сама, а диктує, що написати, своїм помічникам. Тож і Яна сподівається, що її послання не оминуть увагою. І, можливо, колекцію таки вдасться передати у подарунок. 

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео