Всеукраїнська профспілка юристів

Петровський Олександр Володимирович: завдяки Фонду «Солідарність» школярі змогли наживо побачити створення шоколаду

Петровський Олександр Володимирович: завдяки Фонду «Солідарність» школярі змогли наживо побачити створення шоколаду
51762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українським школярам з Дніпра організували цікаву і пізнавальну екскурсію на шоколадну фабрику.

Ініціатором та ідейним натхненником став засновник і президент благодійного фонду «Солідарність» Петровський Олександр Володимирович.

Велика група дітей та їхніх батьків із задоволенням відвідали кондитерську фабрику Millenium, що є одним з провідних виробників солодощів в Україні та постійно експортує свою продукцію за кордон. Як відомо, на цьому підприємстві виготовляють один з найкращих шоколадних продуктів в Україні. Тож діти мали змогу дізнатися чимало цікавого.

Протягом екскурсії діти та їхні батьки змогли побачити, як виготовляється шоколад та інші кондитерські вироби згідно з технологіями, їм продемонстрували, як само з інгредієнтів народжується готова плитка шоколаду і вдягається в обгортку. Крім того, працівники провели гостей фабрикою, познайомили з усіма відділами та пригостили смачними шоколадками. Протягом екскурсії школярам розповіли про норми стерильності, яких обов’язково дотримуються на таких підприємствах. Познайомили також з найсучаснішими виробничими технологіями, що використовуються на фабриці. У кінці і діти, і дорослі були у захваті від нових знань і вражень.

Теги: Петровський Олександр Володимирович
Автор: redactor.lviv

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео